The Cockblockers, Paper Animals i Tamarama u KC Gradu

U petak 18. marta, u KC gradu nastupiće bendovi The Cockblockers i Paper Animals, a DJ poršku prižiće indie DJ Tamarama mixtape. 
The Cockblockers ove godine proslavljaju deset godina benda i izlazak drugog studijskog albuma pod nazivom ‘’Let It Out’.Nakon uspešnog prvog albuma ‘’Free Your Mind’’, koncerata u sedam zemalja, puno festivala i klubova, The Cockblockers je spreman da odsvira dugoočekivani koncert pred Beogradskom publikom.
The Cockblockers – We Know What We Are Searching For
Paper Animlas posle pauze od preko dve godine ponovo će ugledati svetlost pozornice u nešto promenjenom sastavu. Nekadašnje životinjice tokom kobnog perioda naoštrile su kandže i spremile buduće poletne rok hitove uz koje ćete lakše prebroditi quarter-life crisis.
Naravno, na prošlost niko ne zaboravlja, tako da će svi verni fanovi ponovo moći da đuskaju i pevaju uz evergreen numere sa prvog albuma. Iako je bend izgubio najvišeg člana ovoga puta na bini biće nešto veća gužva. 

Paper Animals – Divison
Tamarama mixtape je muzička selektorka i DJ. Kroz širok pogled u muzički svet, gde granice ne postoje i žanrovi su samo kompas za ovo ogromno muzičko putovanje, stvara mixtejpove i plejliste sa različitom muzikom, uvek tražeći ekspresiju i inspiraciju kroz eksperimentisanje sa žanrovima i stvarajući univerzalan muzički jezik kako bi komunicirala i povezala se sa slušaocima.https://www.mixcloud.com/tamarama/

Karte su u pretprodaji u KC Gradu (Braće Krsmanović 4) svakog dana od 14h po ceni od 350 dinara, dok će na dan koncerta karta iznositi 500 dinara.

Izvor: Paper Animals

Related posts