Mario Milivojević objavio album “Wasted time”

Bio:

Mario Milivojević, rodjen u Valjevu. 

Počeo da svira gitaru u osnovnoj školi. Već od srednje počinje da nastupa po klubovima i kafićima u Valjevu. 

Posle srednje škole seli se u Beograd, gde upisuje Dizajn zvuka i muzičku produkciju  i počinje da se interesuje za studijski posao. Na završnoj godini fakulteta počeo je da radi u Minakord studiju Željka Joksimovića a posle toga po raznim drugim beogradskim studijima. Iza sebe ima i devet godina rada na emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” gde je radio zvuk. 

Trenuto je gitarista benda Tijane Dapčević i gitarista benda Željka Vasića. 

Album “Wasted time” sadrži osam pesama i predstavlja njegovo muzičko istraživanje kako stilova i muzike koju voli, tako i njega samog. Stilski raznolik od soula i funka u pesmama “Tomorrow never Knows”, “Ćutim” i “Left or right” preko funk-rocka u “Give me the beat”, jazza u pesmi “Blato” do kombinacije elektronske muzike i tradicionalnih instrumenata u pesmama “S’druge strane” i “Outro”.

Album je izašao u izdanju Jadran recordsa i može se pronaći na svim digitalnim platformama (Deezer,Tidal,Spotify,Youtube Music,Apple Music…).

Na albumu gostiju Vasil Hadzimanov u pesmi “Zawichaj”, Tijana Dapčević u pesmama “Give me the beat”, ”Zawichaj”, “Tomorrow never knows” i “Ćutim”.  Bubnjeve sviraju Dario Janošević(Negativ) i Goran Marinković(exNeverne Bebe), a kao vokali pojavljuju se Tamara Teklić u pesmi “Tomorrow never knows” i Danko Jovašević u “Ćutim” i “Give me the beat”. Muziku i aranžmane je pisao sam, svirao sve gitare ,bas gitare i skoro sve klavijature, čak i pevao pesmu “Left or right”.

Snimanje albuma je podržao Sokoj. 

Album na platformama:
https://music.youtube.com/watch?v=XSzT0Kcx1rA&list=OLAK5uy_mCxBn2VPxUC3OxKiEWYHCY68htBbdqlfA

https://deezer.page.link/mAFnSY15gTya77Vp7

https://tidal.com/album/203654819

https://music.apple.com/hr/album/wasted-time/1593358528

Social:https://www.facebook.com/mariommilivojevic
https://www.instagram.com/mariomilivojevic/
https://www.linkedin.com/in/mario-milivojevic-389b2734/

Related posts