Tam objavila novi singl „Ne pričaj o nama“

tam nastavlja da osvaja lokalnu i regionalnu publiku i ljubitelje pravog popa! Ovog petka, ona se vraća sa novom numerom koja naprosto poziva na igru – „Ne pričaj o nama“, a uz nju stiže i spot.

Prethodni singl „usne uz rebra (na na na)“, koji je uveliko zadobio ljubav slušalaca, kao i današnja numera, naći će se na predstojećem EP izdanju „refleksija“, koji je od danas dostupan za pre-order.

PORUČI EP „REFLEKSIJA“ OVDE

Možda i najbrži, odnosno najrazigraniji ritam koji stiže od kantautorke, „ne pričaj o nama“ je priča o kraju jedne ljubavi i osnaživanju, ukombinovana sa zaraznim dance ritmom.

„Ovo je poslednja pesma koju sam napisala za EP. Nastala je slučajno dok smo završavali druge trake, kada je moj producent Mihajlo (Summer Deaths) pustio ovaj beat i već u prvih par sekundi sam znala da je to to, baš mi je falila ovakva upbeat pesma da zaokružim izdanje. Jako mi je lako došla, prva melodija pevanja je ostala i u finalnoj verziji. Samo su mi sinule reči „gledaj me preko ekrana“ i ostatak sam napisala oko toga. „Ne pričaj o nama“ je između „aj ćao“ tematike i nekih mojih nežnijih pesama, jer prenosi „gledaj me kako kidam“ energiju, ali i priča priču o toku i kraju jednog odnosa“, otvara se tam o ovom izdanju.

Spot koji stiže uz pesmu vizuelni je prikaz specifične inspiracije koja je upotpunila ovu priču.

„Estetika spota je inspirisana Tomoe Gozen, ona-bugejša ratnicom, a narativ predstavlja put prolaska kroz napore radi dolaska do boljeg stanja, prikazan kroz motive godišnjih doba. Režiju i montažu spota potpisuje Gavrilo Nenadović, a direktor fotografije je Džejlan Ibrahimović“, priča tam.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„ne pričaj o nama“ i senzualna „usne uz rebra (na na na)“ dale su prvi uvid u prvo duže izdanje koje će tam predstaviti slušaocima. EP „refleksija“, u svom punom sjaju, biće dostupan na striming servisima 25. februara.

Izdanje „ne pričaj o nama“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tam.lnk.to/nepricajonama

Izvor: Universal Music Serbia

Related posts