Alice in WonderBand: Telesna muzika u februaru

Vidimo se u Samoboru i Zagrebu? Priključite nam se dok slavimo 25 godina zajedničkog života i rada – uz rad i igru – na radionici i koncertu telesne muzike. Obeležavamo početak novog razdoblja i, još uvek šapućući, najavljujemo na jesen prvi internacionalni festival telesne muzike u Sremskim Karlovcima. Jer verujemo u ostvarenje snova i vredno radimo na tome da ih realizujemo.Prijavni formular za radionicu u Samoboru Ove godine obeležavamo prvi Internacionalni dan telesne muzike koji je ustanovio International Body Music Festival. Pridružite nam se 6. februara na onlajn radionici telesne muzike New Balkan Rhythm na engleskom. Učićemo osnove telesne muzike i nepravilnih ritmova, naučićemo vas kako da izgradite različite modele, a na kraju radionice ćete naučiti aranžman za telesne perkusije i dva glasa za jednu pesmu s Balkana.
Prijavni formular za onlajn radionicu New Balkan Rhythm
Slušajte našu muziku na internet radiju ElectraLand u februaru! Svake srede i subote od 3 popodne (i 3 ujutro) u emisiji Music around the world voditelja Howie Moscovitch.

Završavamo edukaciju za učiteljice u OŠ Siniše Glavaševića u Vukovaru četvrtom i poslednjom radonicom u nizu 19. februara. Više o edukaciji pročitajte ovde.

U martu se verovatno vidimo u Somboru i u Novom Sadu, kao i onlajn, na vebinaru u saradnji sa Savezom učitelja Srbije. Uskoro više informacija na našem sajtu i društvenim mrežama.

Izvor: Alice in Wonderband

Related posts