Frank Magnolia gost Alternativnog centra „Šapat“

Da li je bluz način života?

Ovog puta nam iz Alternativnog centra Šapat stižu nešto drugačiji tonovi. Beogradski solo izvođač Frank Magnolia je bio gost centra gde je, u svom originalnom stilu, odsvirao pet numera sa svojih albuma.

“Alternativni centar Šapat je tu da podrži kako bendove tako i solo izvođače. Trudimo se da svojim radom obuhvatimo što veći broj žanrova i različitih zvukova pa smo, iz tog razloga, otvorili vrata i za bluz izvođače poput Frenka“ ističu iz centra.

Sve snimke Frenkovog nastupa možete pogledati na njihovom zvaničnom YouTube kanalu “Alternativni centar Šapat“, a snimak koji se, možda, i najviše istakao do sada je Frenkovo gostovanje u segmentu “Tvoj zvuk“ gde je slušao, komentarisao i davao sugestije na numere sa domaće alternativne scene.

“Primećujemo da se ljudima jako dopada ideja segmenta “Tvoj zvuk“ i drago nam je zbog toga. Želeli smo ovim segmentom da pomognemo bendovima, čije pesme slušamo, da dobiju neku korisnu informaciju, savet, predlog i to ni manje ni više nego od svojih kolega, muzičara, koji svoje karijere uspešno grade. Gledaocima će, s druge strane, biti zanimljivo da otkriju neku novu muziku i da je prvi put dožive kroz perspektivu i komentare naših gostiju“ poručuju iz centra.

Takođe dodaju “Pozivamo sve autorske bendove da nam šalju svoje numere na mejl alternativnicentarsapat@gmail.com sa naznakom “Za tvoj zvuk“ a mi ćemo se potruditi da se i one nađu već u nekom sledećem segmentu“.

Do sada smo kroz rad Alternativnog centra Šapat mogli da čujemo bendove poput Stray Dogg i Raskid13 i najavljuju da u ovoj godini planiraju da ugoste bendove kako iz zemlje tako i iz regiona.

Da li je bluz način života i da li njegova muzika oslikava i njegov karakter su neka od pitanja koja su postavljali Frenku Magnoliji u intervjuu koji, takođe, možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.Frank Magnolia @ Šapat (The dealer): https://youtu.be/apVvC9SekGg
Frank Magnolia @ Šapat (She do what she like): https://youtu.be/VFPhYgkQ5uM

Frank Magnolia “Tvoj zvuk“: https://youtu.be/WmBuc85venk

Izvor: Alternativni centar „Šapat“

Related posts