Prijavi se na seminar „Mediji zajednice“

Pozivamo vas na seminar alternativnih politika “Mediji zajednice” sa posebnim naglaskom na radio zajednice. Seminar će se održati 4. i 5. decembra u prostorijama Omladinskog centra CK13.

Dobrodošli su svi koji bi voleli da se samoorganizuju kroz medije zajednice i na taj način adresiraju teme od političkog, kulturnog i društvenog značaja za lokalnu zajednicu: aktivisti, umetnici, srednjoškolci, studenti, kao i osobe koje ne studiraju; zaposleni u privatnom ili javnom sektoru, u organizacijama civilnog društva i nezaposleni, zainteresovani za promišljanje i izgradnju društvenih alternativa.

Iz interesa za pokretanjem lokalnog samoorganizovanog radija, CK13 organizuje ovaj seminar u saradnji sa radijskim novinarima, Mirjanom Radulović, Branimirom Slijepčevićei Boris Bjelica, pokretačima nezavisnog Radio Rojc iz Pule. Cilj seminara je da polaznike upozna sa konceptom medija zajednice i motiviše ih da pokrenu svoj medij.

Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 2. decembar u ponoć. Prijave se vrše putem online formulara kojem možete pristupiti preko ovog linka.

Opširnije o programu seminara možete pročitati na našem sajtu.

Izvor: CK13

Related posts