Ida Prester & Lollobrigida 4. decembra u Domu omladine Beograda

Ida Prester & Lollobrigida 

4. decembra u Domu omladine Beograda

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u, po ceni od 1000 rsd.

U organizaciji Doma omladine Beograda, 4. decembra u 21 čas u sali Amerikana Ida Prester beogradskoj publici premijerno će predstaviti svoje solo pesme u koncertnom izvođenju, uz pratnju svog benda Lollobrigida.

Romantično-plesne numere koje su mnogima obeležile razdoblje karantina, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i tajno putovali na more:„Dodir“, „Minuta“, „Kvar“, „Sad“ i druge, sada možete čuti uživo! Osim novih solo pesama Ida i bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide, pa će publika uživatu u putovanju kroz Idin svet i njene avanture.

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i mnogo više od toga, na kulturnoj sceni regiona. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie-pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pre 17 godina kada se pojavila u sastavu Lollobrigida i prodrmala celu muzičku scenu bivše Jugoslavije. Suludi kostimi, pomereni tekstovi i pank stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz njene pesme „Casio i šljokice“ i „Bivšu curu“, a bodre se uz „Ja se resetiram“ i „Sutra je dan“.

Pevaćemo uglas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma – sve odreda plesne hitove, koji svedoče o uspešnoj transformaciji iz mlade pankerke u hvaljenu elektro-pop umetnicu.

Ne propustite ovaj ljubavni muzički doživljaj!

Ida je pre par nedjelja predstavila pubici i jedan od svojih najvećih hitova ’’Sutra’’ u remiksu poznatog dvojca Pocket palma  iz Zagreba.

https://www.youtube.com/channel/UCCUNk49ijAudbL8Cb0qqhtg

https://www.facebook.com/events/3837528043016471/

www.domomladine.org

Izvor: Preventer

Related posts