Otvorene prijave za MENT 2022. do 1. decembra

OTVORENE PRIJAVE ZA MENT 2022

MENT poziva bendove i solo izvođače da se prijave za učešće na njegovom osmom izdanju 

ROK ZA PRIJAVE JE 1. DECEMBER 2021

PRIJAVI SE


MENT Ljubljana poziva evropske bendove i solo izvođače sa prethodnim koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima istih da se prijave za nastup na njegovom osmom izdanju od 8. do 10. juna 2022.

„MENT festival stekao je reputaciju jednog od najznačajnijih evropskih showcase festivala neopterećenog hajpom predstavljanjem najčudnijih, uzbudljivih izvođača. „

Fergal Kinney, LOUD AND QUIET MAGAZINE

MENT je nagrađivani trodnevni festival muzičkih otkrića u okviru Evrope ali i šire. Na poslednjem pre-COVID izdanju festivala nastupilo je 80 izvođača iz 26 država. Međunarodna konferencija fokusirana je na muzičku industriju i kreativnost. 2021. godine MENT je svoje izdanje pomerio na jun sa 9 uzastopnih večeri međunarodnog programa. U 2022. festival se vraća na trodnevno izdanje međunarodne konferencije i uporednih koncertnih večeri.


Ukoliko zbog trenutne svetske zdravstvene sittuacije novo izdanje MENT festivala ne bude bilo moguće ili ukoliko se mora održati u izmenjenom formatu, sve aplikacije će  važiti i za izmenjene datume i format. Svi prijavljeni biće obavešteni o rezultatima konkursa.

Više o festivalu: https://www.ment.si

Afterstory (2020): https://youtu.be/8i_QkWnr87Y
MENT na Facebooku, Instagramu, Twitteru.

Related posts