„Enkanto: Magični svet“ u Cineplexx Big Kragujevac bioskopu

NAJNOVIJA DIZNIJEVA AVANTURA U CINEPLEXX BIG KRAGUJEVAC BIOSKOPU

,,Enkanto: Magični svet“ na Porodičnom danu u nedelju 28. novembra

Diznijeva animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto, očaraće vas na Porodičnom danu u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu ove nedelje od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto. Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Čaroliji Enkanto priče doprineće muzičari, glumci i glumice koji svojim glasovima dodaju boje već šarolikoj i raznovrsnoj magiji kolumbijske porodice. U ulozi bake na čelu porodice Madrigali našla se čuvena Zlata Numanagić, zatim glumica i pevačica Đurđina Radić Điks i kantautorka Leontina Pat. Prvi put u ulozi sinhronizatora oprobao se Isak Šabanović kao Kamilo, pored njega u Diznijevoj animaciji učestvovala je i mlada glumica Ana Vučić kao i bard srpskog glumišta Dubravko Jovanović. Glas je glavnoj junakinji Mirabel pozajmila Ivona Rambosek, dok iza njene „savršene“ sestre Izabele stoji Irina Arsenijević. Dečaka Mariana doživeo je i svojim glasom osnažio Nikola Milenković.

Trejler filma ,,Enkanto: Magični svet“ – https://youtu.be/SmeC5rbKTO8

Članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove i članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu.

Klikom na link https://www.cineplexx.rs/clanstvo/porodicni-film-klub/ uz jednostavnu i brzu registraciju, svoju karticu možeš preuzeti na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa prilikom prve sledeće posete.

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Enkanto: Magični svet“ su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: Cineplexx

Related posts