Iva Lorens i Buč Kesidi u singlu „Svitanje“

Iva Mišović, poznatija kao Iva Lorens, objavila je svoj prvi singl na srpskom jeziku. Radi se o pesmi pod imenom “Svitanje” koji najavljuje debitantski album Ive Lorens koji će izači na proleće 2022. godine za izdavačku kuću Kontra. Ujedno je objavljen i video spot za pesmu rediteljke Jane Andjić. 

Link za streaming platforme ​​https://bfan.link/svitanje
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_JcZE2aZGm4

Mlada pop umetnica je pesmu “Svitanje” napisala zajedno sa levorukim Pančevačkim boj bendom Buč Kesidijem, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret koji je radio muziku zajendo sa Ivom. Pesma nosi elemente elektro popa, dok je sama ritam sekcija inspirisana regetonom, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz pesmu dodavajući dubinu celokupnom aranžmanu.

Iva, koja je do sada nastupala pod umetničkim imenom Lorens, je pre nekoliko godina bila voditejka na regionalnom MTV kanalu, a 2020 objavila je paket pesama šarmantnog naziva „I Guess It’s About You”, koji danas ima preko 400.000 slušanja na Spotifyju, sada Iva se vraća kući i donosi svež zvuk na našoj muzičkoj sceni.

FOTOGRAFIJE: https://bit.ly/IvaLorensFoto
AUDIO ZA RADIO STANICE:https://bit.ly/SvitanjeAudio
VIDEO DOWNLOAD:https://we.tl/t-00MQt97fyw
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_JcZE2aZGm4
STREAMING SERVISI: 
https://bfan.link/svitanje

Izvor: Kontra

Related posts