Otvoren konkurs za prijave filmova na 69. Martovski festival

Odbor Festivala i Dom omladine Beograda obaveštavaju sve domaće produkcije i autore da je od 8. novembra 2021. do 17. januara 2022. godine rok za podnošenje prijava za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 69. BEOGRADSKOG FESTIVALA DOKUMENTARNOG I KRATKOMETRAŽNOG FILMA – MARTOVSKOG FESTIVALA.

Prijava za domaće takmičarske kategorije festival vrši se isključivo preko sajta: www.martovski.rs Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva, isključivo za prijavu kratkometražnih filmova i to u sledećim kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i video art. Prilikom prijavljivanja međunarodnih filmova plaća se naknada (submission fee) u iznosu od $20, a prijava na konkurs se vrši isključivo preko Filmfreeway platforme Martovskog festivala od 08. novembra 2021. do 17. januara 2022. godine, na sledećem linku: https://filmfreeway.com/MARTOVSKI

Konkurs važi za filmove proizvedene 2020. godine i kasnije.Producenti ili autori selektovanih filmova biće obavešteni najkasnije do 01. marta 2022.Festival će biti održan od 29. marta do 2. aprila 2022. godine u Domu omladine Beograda.Usled globalno neizvesne epidemiološke situacije, Odbor Martovskog festivala zadržava diskreciono pravo da usled zdravstvenih mera i propisa koji budu važili u vreme održavanja festivala, donese odluku o eventualnom pomeranju ili odlaganju istog.

www.martovski.rsinfo@martovski.rs

https://www.facebook.com/MartovskiFestival

https://twitter.com/MartovskiFhttps://www.instagram.com/martovskifestival

Izvor: DOB

Related posts