Pogledajte online koncert benda „Naked“

Beogradski fusion kvintet Naked zatvorio je prvu sezonu „Balkanrock Sessions“ online koncerata. Snimak nastupa objavljen je na Youtube kanalu muzičkog portala Balkanrock, u ponedeljak, 18. oktobra. Snimak pogledajte ovde: https://youtu.be/mhFvdtpsJjk

Naked predstavlja spoj balkanske muzičke tradicije i svetske džez scene, a upravo zbog ove nesvakidašnje kombinacije zvuka, ističe se njihova originalnost. Njihova muzika najbolje bi se mogla opisati kao fuzija globalnih ritmova, balkanske muzičke tradicije i fri-džeza, a njihov spoj različitosti uklopljenih u savršenstvo razlog su zašto bi ovaj bend svako trebalo bar jednom da posluša uživo.

Do sada su izdali četiri albuma, a novi album benda „Srećna tuga“ najavljen je za 27. novembar. Neke od novih pesama, uključujući i „Pada mrak“ i “Stan ljubavi”  kojom su najavili ovo izdanje, moći ćete da čujete uživo na „Balkanrock Sessionsu“ .

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz „Balkanrock Sessions“ želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je 5. jula koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i Moussaka, Obojeni Program, Bolesna Štenad, Ida Prester, Funk Shui i Igralom. Nastupom Nakeda stavljena je tačka na prvu sezonu „Balkanrock Sessionsa“.

Izvor: Balkanrock

Related posts