Prijavite se na besplatne radionice u CK13

Prijave za radionice o radničkim zadrugama
Da li vas interesuje da naučite više o tome šta su radničke zadruge, po kojim principima su organizovane, i kako funkcionišu? Da čujete iskustva iz prve ruke i savete o tome kako da je pokrenete sami? Onda se prijavite na ovom linku!
više…

Časovi konverzacije na nemačkom jeziku
Posle duže pauze ponovo će biti organizovan Stammtisch u CK13. Okupljanja će u narednom periodu biti utorkom od 19h. Konverzacije će voditi volonter Volonterskog centra Vojvodine sa nemačkog govornog područja, a prva će biti održana 26. oktobra. Možete se prijaviti putem ovog formulara.
više…

Časovi konverzacije na francuskom jeziku
Učili ste francuski jezik u školi, na kursu, privatno, ali niste imali priliku da progovorite na času? Učite trenutno francuski, ali niste imali priliku da se sretnete sa puno ljudi sa francuskog govornog područja sa kojima biste provežbali jezik i ispravili greške? Ne želite čas gramatike? Onda je Omladinski centar CK13, sredom od 19h, pravo mesto za vas! Konverzacije vodi volonterka Volonterskog centra Vojvodine sa francuskog govornog područja, a prvo okupljanje je zakazano za 27. oktobar. Možete se prijaviti putem ovog formulara.
više…

Izvor: CK13

Related posts

Leave a Comment