Neša Bridžis u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu

Jedan od najpoznatijih srpskih stand up komičara, Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis nastupiće u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu u utorak 26. oktobra od 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara, u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis jedan je od najpoznatijih si najpopularnijih srpskih stand up komičara, samim tim i utemeljivač srpske stand up scene.  Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko osam sati teksta sa kojim naizmenično nastupa, podeljen na šest predstava. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000 profesionalnih nastupa.

Predstava sa kojom će nastupiti u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu je ,,F 40.01“.

Strah, prastari neprijatelj čoveka, koliko nas gura napred i ukazuje na potencijalnu opasnost za koju moramo biti spremni, tako nas i blokira i parališe ako se predugo zadrži u nama. Neša nam kroz ovu predstavu ukazuje na razliku izmedju realnog i nerealnog straha kroz lična iskustva, satirično iz prve ruke objašnjava prevazilaženje raznoraznih životnih situacija u kojima se i sam našao. Predstava ,,F40.01″ je zapravo Nešina dijagnoza,a koja je vaša dijagnoza saznajte dolaskom na predstavu , gde će upravo Neša pokušati da vam razbije strahove i učiniti da na njih gledate iz jednog potpuno novog ugla i da sa predstave odete sa totalno drugačijim pogledom na strah.

Ne propustite priliku da sagledate drugu dimenziju date dijagnoze i dobro se nasmejete uz najpozntijeg srpskog stand up komičara, Nešu Bridžisa.

Ulaznice za predstavu u prodaji su na blagajnama Cineplexx Kragujevac Plaza i putem CineplexxRS aplikacije.

Izvor: Cineplexx

Related posts