Posebni programi u MAU do kraja 2021. godine

…tematska vođenja kroz stalnu postavku, izložba „Nesvrstani svet“, topčiderska tura, radionice za decu i stariju populaciju…

OKTOBAR−DECEMBAR 2021.

*S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, ograničen je broj učesnika u svim grupnim programima Muzeja. Molimo posetioce da tokom boravka u Muzeju održavaju fizičku distancu i nose zaštitnu masku.

Muzej afričke umetnosti do kraja godine organizuje posebne programe: „Nedelja u MAU“, koji podrazumeva pojedinačne i porodične posete u terminu nedeljom od 11 do 12.30 i obuhvata paralelne programe tematskih kustoskih vođenja (za odrasle) kroz muzejske postavke, stalnu i tematsku izložbu „Nesvrstani svet“, i edukativnu dečju radionicu „Veksilologija u MAU: mapiranje Afrike“, za uzrast od 6 do 14 godina.

Takođe, svakog prvog četvrtka u mesecu od 10 časova održavaće se radionice „MAU za sve, svi u MAU“, kojima se podstiče integracija i aktivno učešće starije populacije u programima Muzeja, a svake poslednje subote u mesecu od 11 časova vas očekuje šetalačka tura „Kulturnom baštinom Topčidera, tokom koje su zainteresovani posetioci u prilici da više saznaju o brojnim vilama, letnjikovcima, umetničkim ateljeima, ustanovama kulture i spomenicima koji se nalaze na Topčideru.

Usled epidemiološke situacije, broj posetilaca je ograničen, a prijavljivanje je obavezno i vrši se slanjem mejla na kontakt@mau.rs.

Izvor: MAU

Related posts

Leave a Comment