King Krule objavio album i film „You Heat Me, Up You Heat Me Down“

You Heat Me Up, You Cool Me Down

POSLUŠAJTE album i POGLEDAJTE film: 
https://kingkrule.ffm.to/youheatmeup

Objavljen je live album You Heat Me Up, You Cool Me Down britanskog King Krule -a via XL Recordings, a izdanje je propraćeno istoimenim filmom sa koncertnim snimcima sa prošlogodišnje prekinute evropske turneje.

Samo nekoliko nedelja pre nego se svet zatvorio , King Krule je imao pregršt koncerata na  pozornicama širom Evrope, na pandemijski prekinutoj turneji hvaljenog trećeg albuma Man Alive! Nastupe je zabeležio njegov dugogodišnji prijatelji i saradnik  Reuben Bastienne-Lewis, u Amsterdamu i Parizu. Sa snimcima sa svega tri koncerata You Heat Me Up You Heat Me Down je polučasovni film koji obožavaocima omogućava uvid u turneju koja je naglo prekinuta i istovremeno ih podseća na jedinstveno scensko prisustvo i neverovatne performanse King Krul-a.

S druge strane, live album You Heat Me Up, You Cool Me Down sadrži 17 live pesama koje predstavljaju umetnikov opseg tokom njegove diskografije. Na albumu se nalaze omiljene pesme fanova kao “Easy Easy,” “Baby Blue,” „Out Getting Ribs“ i više… Osim toga, pored digitalnog izdanja, izašao je i vinilni LP album, štampan u ograničenom kolekcionarskom broju, sa ekskluzivnim zinom o turneji i fotografijama koje je izabrao sam Archy.
Ovo nije prvi live album King Krul-a. Godine 2018. objavljen je „Live On The Moon“, ali je jedini objavljen zbog nasilnog prekida turneje i samim tim nosi dodatnu težinu.

„Nekada jeftino snimljene 4 numere piratskim softverom, a sada kolosalna energija skupljena u malim dijafragmama. Sedeli smo u toaletima, zamišljajući trenutak kada će druge zverčice otpevati te same vibracije. Popeli smo se na merdevine ispunjenja, koje ne ispunjavaju ni potrebu ni želju, ali u usponu organizovano grupisanje otkucaja srca koja udaraju po univerzumu sat i po, mopžda ne bi moglo biti bolje utrošeno. 
Konačno sam se osećao prijatno, mlad i nervozan pred tunelom anksioznosti kroz koji sam morao da prođem. “ 
u kriptičnoj poruci objašnjava ovaj projekat Archy Marshal aka King Krule.

Gledajte film You Heat Me Up, You Heat Me Down  ,  niže su  detalji o celom albumu i uskoro očekujte više od Kinga Krulea.

– Ovaj album uživo je intenzivna, električna i gotovo neobična izložba sposobnosti  Archy Marshall-a da reinterpretira svoje pesme na sceni. – PiTCHFORK

Izvor: Lampshade Media

Related posts

Leave a Comment