„After Posle pada“ na Ladies night događaju u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu

LADIES NIGHT DOGAĐAJ UZ NAJVEĆI FENOMEN DANAŠNJE GENERACIJE

,,After: Posle pada“ u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu 9. septembra od 20 časova

Kragujevac, 02. 09. 2021 – Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada… život više nikad neće biti kao ranije. Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u Cineplexx Kragujevac Plaza  bioskopu. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Spektakularnoj večeri u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu, pored sjajnog filma dopineće i pokloni partnera. Silkeep je obezbedio setove svojih fantastičnih svilenih proizvoda za određeni broj gošći, kao i popust od 10% uz kod AFTER10 na njihovom sajtu, za sve posetioce Ladies nighta, koji će važiti sedam dana, a Minino planeri obradovaće najsrećnije dame svojim planerima. Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit, zato će Čarobna knjiga pokloniti roman ,,After: Posle pada II“ najsrećnijim damama. A kakvo bi to veče za dame bilo, da nema crvenog karmina… Partner Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, MAC Kozmetika obradovaće pet dama svojim savršenim crvenim karminom,

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih je novim životnim preprekama ponovo stavljena na test. Tesa donosi najveću odluku u svom životu, sve se menja, pogotovo kada ona i Hardin saznaju uznemirujuće detalje o njihovim porodicama – sve što su zamišljali i planirali za njihovu budućnost će se teško ostvariti. Lojalnost će biti ispitana, a unutrašnja Hardinova borba sa samim sobom će ponovo sabotirati trenutke kada je sve u njegovoj vezi sa Tesom savršeno.

Trejler filmahttps://youtu.be/MjLisVmKp7w

Nestrpljenje i neizvesnost ovog nastavka bestselera Ane Tod će garantovati uzbudljiv provod za sve dame u okviru Ladies night događaja. Očekuje vas zanimljiv sadržaj koji će još jedno žensko filmsko veče učiniti nezaboravnim.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Related posts

Leave a Comment