Promocija Zbornika književnih radova „Ravnicom, raspevano“ u Zrenjaninu

PROMOCIJA ZBORNIKA

“RAVNICOM, RASPEVANO

–          Sreda, 18. avgust

–          Gradska bašta – 20h

– Promocija Zbornika „Ravnicom, raspevano“  – književnog konkursa  „Slobodna tema 2020.“ biće održana u sredu, 18. avgusta u zrenjaninskoj Gradskoj bašti sa početkom u 20 časova. Zbornik je rezultat prošlogodišnjeg  književnog konkursa za neobjavljene pesme i priče koji je raspisao Kulturni centar i IPMedia023 u saradnji sa Turističkom organizacijom. U njemu se predstavljaju radovi najuspešnijih učesnika ovog regionalnog književnog  konkursa koji je okupio veliki broj  amaterskih i profesionalnih pisaca i pesnika.

RAVNICOM, RASPEVANO

-Osnovne informacije o zborniku

“Ravnicom, raspevano” naziv je zbornika radova književnog konkursa “Slobodna tema Zrenjanin 2020.” koji je novo izdanje Kulturnog centra Zrenjanina objavljeno u saradnji sa “IP Media 023”. U zborniku se nalaze radovi 80 autora iz naše zemlje i inostranstva koji su podeljeni u dve tematske celine: poezija “Iskra” i proza “Uspomene iz svatova”. Urednici su Goran Lungul i Maja Pandurov, koji su bili i članovi žirija zajedno sa Predragom Radakovićem i Mr Brankom Jajić. Ilustracije je radio Mr Branko Đukić a zbornik je štampao “Diginet” u tiražu od 150 primeraka. Svi zastupljeni autori i nagrađeni i oni koji to nisu a u knjizi su će dobiti svoj primerak.

DATUM ODRŽAVANJA PROMOCIJE

Podsećamo Vas još jednom i pozivamo  na promociju koja je zakazana u sredu, 18. avgusta sa početkom u 20h u Gradskoj bašti . Program se organizuje u okviru manifestacije “Banatska bajka”.  

Izvor: KCZR

Related posts

Leave a Comment