Program BELEF-a od 23. do 26. jula

Program Beogradskih letnjih noći nastavlja se sledećeg vikenda, od petka 23. jula do nedelje 25.jula.
Petak, 23. jul, u 20:30
Stepenište / Brankov most
BATA BOŽANIĆ DžEZ TRIO
Vrhunski Džez muzičari predvođeni najboljim Džez basistom u regionu sviraju svetske Džez standarde
BATA BOŽANIĆ – Bas
GORAN POTIĆ – Gitara
ALEKSANDAR JAĆIMOVIĆ – Saksofon

TERZZE DUO
TERZZE su dve talentovane devojke koje se ističu i izdvajaju pre svega zanimljivim repertoarom i originalnim aranžmanima. Šarmantne, duhovite, uvek pozitivne i nasmejane, savršeno uklapaju glasove i do sada nikoga nisu ostavile ravnodušnim.
JELENA BJEKOVIĆ – gitara i vokal
VEDRANA NIKOLIĆ VUJIĆ – vokal i perkusije

Subota, 24. jul, u 20:30
Stepenište / Brankov most
Uvodni program: Warm up dj set – muzika 80tih
DRAM
Dram, sint indi pop bend sa beogradskih opština, debitovao je na sceni sa albumom “Nećemo promeniti svet“ u decembru 2019. Poznatiji kao bend koji svoje koncerte pretvara u igranke, dram pravi melanholičnu ali plesno orijentisanu muziku, povezujući različite svetove u jedno. Spoj nastao iz flerta moćnih gitarskih sekvenci, toplih retro sint fraza i četiri mačo vokala koja ležu preko bombastičnih bas i bubanj deonica, izdvaja dram kao jednu od najzanimljivijih novih mladih grupa u Srbiji. Uspešan debi album su najavili singlovi (“Nije sve kao što izgleda“, “Sami“, “Letnja“, “Daj mi sve“) i svojim simpatijama kod publike i kritike, otvorili put bendu na skoro sve velike festivale u zemlji, kao što su Exit festival, Arsenal Fest, Belgrade Beer Fest, Beer Garden, Dev9t, lude Kišobran žurke, MMF, kao i na bine mnogih klubova širom Srbije. Za singl “Daj mi sve“ grupa je u septembru 2020. osvojila prestižnu nagradu “Milan Mladenović“, od strane Zadužbine Milana Mladenovića, za delo od izuzetne umetničke vrednosti. dram su Stefan Aćimović (vokal, gitara), Marko Arizanović (klavijature, prateći vokal), Branko Dimitrijević (bas, prateći vokal), Pavle Savić (bubanj, elektronika, prateći vokal).

Nedelja, 25. jul, u 20:30
Novi Beograd Lazaro Kardenas
Uvodni program: Warm up dj set – disko muzika
ABBA REAL TRIBUTE BAND
Nastao je novembra 2007.god.od renomiranih muzičara sa dugim pop-rock stažom u Srbiji. Do sada je nastupao više od 500 puta širom Evrope.je imao veliki samostalni koncert u Tivoliju 23.04.2016, prodato je 1.800 karata, a sledeći veći nastup imali su u Mariboru 28.05.2016. festivalna dvorana Lent, 900 prodatih karata. Najveći nastup u Sloveniji bio je u punim Stožicama 02.12.2017 ( 13.000 posetilaca ) u okviru 10 let radio Aktual. Tokom 2018. imali su veliki broj nastupa u Hrvatskoj: Zagreb, Dubrovnik, Poreč, Novigrad, Rabac, Primošten, Mali Lošinj…,Sloveniji : Trbovlje, Šentilj, Kamnik…

Related posts

Leave a Comment