Predstavljamo vam finaliste „KUVO Legends“ turnira

Veliki turnir u igri League of Legend, podigao je prašinu na regionalnoj gejming sceni, a približilo se veliko finale koje ljubitelji video-igara sa nestrpljenjem očekuju. Turnir se održava 6. juna, a sada su poznati takmičari koji će se boriti za prve nagrade.

LAN turnir se održava u Banjaluci, ali zbog epidemioloških mjera broj posjetilaca biće ograničen pozivnicama. Prenos uživo moći će da prate svi u 16.00 na YouTube kanalu KUVO TV.

U samom finalu boriće se “Luzeri” i “49%”, dva tima koja su prošla sve kvalifikacije i osigurala put do vrijednih nagrada i titule prvaka u igri League of Legends u organizaciji KUVO TV-a.

Takmičenje je obuhvatilo igrače iz više od osam država regiona, a kroz kvalifikacije se borilo više od 40 timova. Cijeli turnir obilježila je jaka borba, pozitivan odziv igrača i publika koja je neprestano bodrila svoje favorite. Pobjednik takmičenja dobija 1250 eura, dok je za drugoplasirane predviđeno 750 eura. Ovo je prvo regionalno LAN finale turnira u svijetu gejminga, od kada je počela pandemija.

KUVO TV je regionalna televizija, koja predstavlja svijet gejminga kroz različite formate, a postala je i prepoznatljiv brend koji nudi drugačiji sadržaj kroz turnire i takmičenja. Pokrenuta je u oktobru 2020. godine, sa ciljem da svijet video-igara približi što većem broju publike. U budućnosti najavljuju jednako uzbudljive turnire i događaje.

Sve dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: FacebookInstagram, Youtube, Twitch, Discord.

Izvor: Aquarius

Related posts

Leave a Comment