Projekcije filma „Lihvar“ Nemanje Ćeranića u KC Zrenjanina

Najnovije domaće filmsko ostvarenje – „Lihvar“ reditelja Nemanje Ćeranića, na bioskopskom je programu Kulturnog centra Zrenjanina  u nedelju, 23. i ponedeljak, 24. maja. U nastavku pogledajte detalje o projekciji i sadržj filma. –

FILM “LIHVAR” U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

–          Nedelja, 23. i ponedeljak, 24. maja  –

Film “Lihvar” kriminalistička drama reditelja Nemanje Ćeranića, prikazuje se u Kulturnom centru Zrenjanina u nedelju, 23. i ponedeljak, 24. maja. Projekcije su u Velikoj sali od 18 i 20h.  Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20h i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

VIDEO NAJAVA –

O filmu:

Režija: Nemanja Ćeranić

U glavnim ulogama: Dušan Petković, Strahinja Blažić, Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Branko Vidaković, Milica Grujičić, Miloš Milaković

Žanr: Drama, Krimi

Trajanje: 90 minuta

Scenario: Strahinja Madžarević

Direktor fotografije: Dušan Grubin

Producenti: Aljoša Ćeranić

Kompozitor: Dalibor Vrzić

Distribucija: Art Vista

Sinopsis:

MUNDIR (45) je zelenaš, bivši bokser koji se uvek drži svog kodeksa: niko mu nikada ne ostaje dužan i nikome nije dužan.

–          Jedan dan u životu zelenaša u malom gradu u Srbiji kome se život okreće naglavačke zbog gluposti u trenutku kada je bio na korak do sna i jedna nesmotrenost ga dovodi u problem sa policijom i kriminalcima.

–          Mundir uspeva da postigne skoro sve stvari koje je planirao toga dana, ali da li je možda nešto propustio? Da li je ostavio neki trag?

Info +

–          Politikinu“ Nagradu „Milutin Čolić“ za najbolji film iz domaće produkcije prikazan na ovogodišnjem Festu dobio je  Nemanja Ćeranić za film „Lihvar“.

Izvor: KCZR

Related posts

Leave a Comment