Marko Louis objavio spot za singl „Ćutaću“

Ćutaću“, naslov je novog singla i video spota Marka Louis-a. Pesma se nalazi na Markovom poslednjem albumu „Sloboda„, a koji je izašao krajem prošle godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Kombinovanjem elemenata globalne world muzike, fanka, jazza, spakovano u muzičkim okvirima balkanskog duha i zaraznog ritma, pesma “Ćutaću” preti da postane svojevrstan hit regiona.

Ćutaću“ je od objavljivanja albuma dominirala kod publike i osvojila za kratko vreme uši i srca Markovih fanova i muzičke publike. Aranžmanom, pesmi predodređena folk sudbina dobila je neočekivanu dimenziju, zahvaljujući Markovom pristupu ka kombinovanju tradicionalnog i savremenog zvuka.

Kompozitor i tekstopisac Slavko Milovanović, koji inače komponuje pretežno pop muziku napisao je emotivnu, čak bi se moglo reći kafansku pesmu. Marko je svojim aranžmanom, specifičnog ritma i duha, poveo pesmu ka svojstvenom stilu i žanru:

Slavko je otpevao pesmu na svom IG profilu. Zvučala je kafanski, ali je imala neku notu lepote i činilo mi se da bi u svakom žanru dobro zučala. Stupio sam sa njim u kontakt i rekao mu da mi se pesma sviđa i da bih je rado snimio u svom fazonu. Slavko je prihvatio izazov, a odmah zatim počelo je i snimanje. – izjavljuje Marko Louis.

Režiju i produkciju video spota potpisuje dugogodišnji Markov saradnik Dragan Jereminov. Marko i on odlučili su da je ova pesma zaslužila filmsku realizaciju video spota. Okupljena je vrhunska glumačka ekipa Milena RadulovićUroš Jakovljević i Branislav Jerković.

– Milena i ja se znamo od njenog rođenja. Naše porodice su veoma bliske, gotovo smo kao familija. Uroša znam sa fakulteta, gde sam mu bio realizator zvuka na završnom studentskom projektu, a Banetu Jerkoviću i njegovoj supruzi sam pevao na svadbi, koja je bila nezaboravna. Milena i ja dugo planiramo da sarađujemo na nekom projektu. Drago mi je da se to desilo sa pesmom „Ćutaću”. Ovo je svakako tek početak jedne naše kreativne saradnje – rekao je Marko Louis.

Svadba u spotu je snimljena u Beogradskom pabu Black George, a Milena Radulović je nosila venčanicu Ines Bridal.

Pesmu “Ćutaću” poslušajte ovde.

Izvor: Lampshade Media

Related posts

Leave a Comment