Nagradni konkurs povodm filma „Raja i poslednji zmaj“

Najnovija Diznijeva sinhronizovana avantura „Raja i poslednji zmaj“ je konačno u bioskopima! 

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

Ova animirana priča okupila je brojne domaće učesnike sinhronizacije, ostvarene u različitim sferama umetnosti i sporta. Mladi vokali Irina Arsenijević i Marija Mikić, glumac Bojan Žirović – samo su neki od učesnika koji su pozajmili glasove i interpretirali najnovije Diznijeve likove.

Povodom prikazivanja filma „Raja i poslednji zmaj“ MegaCom Film vas poziva da zajedno sa najmlađima nacrtate i predstavite svog  ljubimca iz mašte inspirisanog Tuk Tukom. Glavna junakinja Raja i Tuk Tuk su najbolji drugari, a kako bi izgledao vaš najbolji prijatelj?

Najbolja tri rada u vidu crteža, slike ili kolaža biće nagrađena jednom od nagrada  Specijalnom projekcijom filma za celo društvo, Proslavom rođendana u bioskopu Kombank Dvorana, Poklonom iz filma. Konkurs traje do 26. maja.

Više o filmu na: http://mcf.rs/filmovi/raja-i-poslednji-zmaj

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu mcf.rs ili pisati na mejl pr@mcf.rs.

Izvor: MFC

Related posts

Leave a Comment