Uskoro počinje Pozorišni festival „Parobrod“

April u Beogradu. Pozorišni festival u Parobrodu.

Od 10 – 17. aprila publika može da se upozna sa pozorišnom scenom Parobroda i da pogleda predstave koje već neko vreme čine stalan repertoar kao i da vidi nova ostvarenja koja će u narednom periodu biti deo pozorišnog programa.

Festival otvaramo u subotu, 10. aprila u 19h  sa predstavom „Šuma na kraju vremena“, ostvarenjem u režiji Ivana Jovića, prema tekstu Monje Jović, a u izvođenju Anđele Popović.

ponedeljak, 12. aprila u 19h  na repertoaru je predstava „Holivudski san“ po motivima komada „Kamenje u njegovim džepovima“ Meri Džons. Adaptacija, režija i gluma: Miloš Đurović i Dušan Matejić.

Utorak, 13. april u 19h  rezervisan je za predstavu „Uspomene Sare Bernar“ u režiji Srđana Markovića, u izvođenju Gale Šalipur i Ivana Ninčića.

Predstava „Disko svinje“, komad čuvenog irskog autora Endija Volša, koja je svoju premijeru u UK Parobrod imala u okviru ovogodišnjeg Beogradskog irskog festivala, na programu je u sredu, 14. aprila u 20h

Performans “Zemlja” u režiji Jadranke Anđelić, igra Ljubica Damčević pogledajte u četvrtak, 15. aprila u 19h

Od ove godine na pozorišnom repertoaru Parobroda ponovo se nalazi  i predstava „Čekanje“. Režiju potpisuje Ivan Jevtović, u predstavi igraju Janko Cekić i Lazar Dubovac. Predstava je na programu u petak, 15. aprila u19h.

Završni dan festivala predviđen je za predstavu „Zagonetka revolucije“, u produkciji Dah teatra. Predstavu je režirala Dijana Milošević, a igraju Evgenija Eškina Kovačević, Ivana Milenović Popović, Ivana Milovanović, Ivan Nikolić.

Više informacija u prilogu mail-a.

Rezervacije karata putem telefona 011 4142 163.

Dobrodošli!

Izvor: UK „Parobrod“

Related posts

Leave a Comment