Projekcija filma „Jedini izlaz“ u KC Zrenjanina

FILM – “JEDINI IZLAZ”

Psihološki triler

Petak, 9. i subota, 10. april

Velika sala Kulturnog centra Zrenjanina

–          Projekcije u 18 i  u 20h

U Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 9. i subotu, 10. aprila na program je najnoviji domaći film – “Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić i Ljubomirom Bandovićem u glavnim ulogama. Filmsku ekipu čini veliki broj ne samo domaćih već i glumaca iz regiona od Danice Maksimović, Nikole Ristanovskog,  Janka Popovića Volarića i dr. Film je režirao Darko Nikolić a scenarista ovog psihološkog trilera je Marko Popović.  Film će se prikazivati u dva termina od 18 i 20 časova u Velikoj sali. Cena ulaznice je 250 dinara. Filmsku projekciju prati  posebna akcija (1+1 gratis) – ako se kupi jedna bioskopska ulaznica druga se dobija besplatno.

Sinopsis:

Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koji dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina.

Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Trejler:

Izvor: KC Zrenjanina

Related posts

Leave a Comment