Izašao novi singl Maje Louis

Protekla godina je svima nama bila ispunjena strahom, neizvešnošću, preispitivanjem i strepnjom za našu budućnost. Na koji način se jedna takva godina odrazila na stvaralaštvo kantautorke Maje Louis, svedoči njen novi singl „Sve će biti OK„, koji je ona stvarala u vreme strožeg tromesečnog karantina povodom pandemije. O ovom iskustvu Maja kaže:

– Postoje mnoge izazovne faze u životu, kao što je bila i prošla godina koje su meni i svima nama donele mnogo toga: razmišljanje, strah, povezivanje, prepoznavanje i davanje značaja dobrom. U takvim trenucima mi je potrebno da mi se kaže da će sve biti ok i verujući da nije samo meni potrebna uteha s vremena na vreme, imala sam potrebu da se izrazim na ovaj način i napišem pesmu koja teši i  mene i nadam se druge. Muzika je moja zona komfora i utehe. 

Pesma „Sve će biti OK“ u stvari odiše optimizmom. Majin alto nas smiruje i podržan minimalističkim zvukom klavijatura Marka Louisa poručuje da „Sve će biti OK„. Video spot za pesmu je režirao i montirao Dragan Jereminov, a kamermani su bili Marjan Apostolović i Dragan Jereminov. 

Ovo je drugi singl sa predstojećeg, drugog po redu solo albuma  Maje Louis, a koji se očekuje u maju.

Maja Louis – Sve će biti OK

Autor teksta: Maja Stojanović Louis
Autor muzike: Maja i Marko Stojanović Louis
Aranžman: Maja i Marko Stojanović Louis
Miks, snimanje, mastering: Marko Stojanović Louis

Video spot:
Režija/montaža: Dragan Jereminov
Kamera: Marjan Apostolović, Dragan Jereminov
Make Up: Milica Jevtić
Styling: Dijana Petrašinović

Izvor: Lampshade Media

Related posts

Leave a Comment