Počela prodaja ulaznica za februarska izvođenja u Zvezdara teatru

Ovog meseca predstave Zvezdara teatra biće ponovo izvođene u večernjem terminu i to od 18.30 časova. Hipnoza jedne ljubavi, Osama-Kasaba u Njujorku i Tre sorele imaće dva izvođenja ovog meseca, pa je pravo vreme da petak i vikende rezervišite ze odlazak u pozorište.

5. 6. februara na sceni Danilo Bata Stojković biće odigrana Osama-Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, vikend nakon toga 12. i 13. februara Tre sorele, Stevana Koprivice, dok će Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića biti izvedena 27. i 28. februara.

Voz, Komarka Makartija, Bajka o pozorištu, Vladimira Đurđevića, Ljubav u Savamali, Ivana Lalića, Večera budala, Frensisa Vebera i Generalna proba samoubistva, Dušana Kovačevića su takođe na repertoaru u februaru.

Prethodnih meseci onlajn kupovina karata se pokazala kao najjednostavnija i najbrža opcija za nabavljanje ulaznica, a koja je u nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji skoro u potpunosti smanjila čekanje u redovima ispred blagajne pozorišta. U prilog onlajn kupovini ide i činjenica da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca, dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na istoj.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će do kraja januara imati sledeće radno vreme:

Od 25. do 29. januara od 12 do 18 časova

  1. i 31. januara od 10 do 12 časova

RADNO VREME BLAGAJNE U FEBRUARU (do sledeće objave repertoara):

Petkom od 12 do 18.30 časova

Subotom i nedeljom 16.30 do 18.30 časova

Zbog sprovođenja svih neophodnih mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom.

Fotografije iz predstave Tre sorele i Ljubav u Savamali autora Nikola vukelića. Molimo Vas da prilikom objavljivanja navedete ime autora.

Tre serele https://www.youtube.com/watch?v=Ngj6fRxGamY

Ljubav u Savamali https://www.youtube.com/watch?v=bjgLVPcCCHY

Izovr: Zvezdara teatar

Related posts

Leave a Comment