Prijavite se za webinar „Širenje prostora političkog: vanredna i svakodnevna participacija aktivista i društvenih pokreta“

Omladinski centar CK13 vas poziva na seminar alternativnih politika Širenje prostora političkog: vanredna i svakodnevna participacija aktivista i društvenih pokreta koji će se održati u formi webinara 26. i 27. decembra.

Seminar je namenjen svima koji veruju u slobodno političko subjektiviranje, udruživanje i samoorganizovanje.

S obzirom na preovladavajuće nezadovoljstvo i nepoverenje u političke institucije i trenutno uređenje, kao i na to da je političko delovanje obesmišljeno i onemogućeno, neophodno je ponovo otkriti politiku kao mišljenje i delovanje u zajedništvu sa drugima.

Ako verujete u društvene promene i da je drugačiji svet moguć, ohrabrujemo vas da se prijavite za učešće na ovom seminaru.

Dobrodošli su srednjoškolci, studenti, kao i osobe koje ne studiraju; zaposleni u privatnom ili javnom sektoru, u organizacijama civilnog društva i nezaposleni, zainteresovani za promišljanje i izgradnju društvenih alternativa.

Prednost će imati mladi do 30 godina iz Novog Sada i okoline, a odabir će se vršiti na temelju motivacije i obrazloženju prijave.

Seminar vodi Biljana Đorđević, docentkinja na Fakultetu političkih nauka i aktivistkinja.

Prijave se vrše putem online formulara kojem možete pristupiti klikom na sledeći link.

Rok za podnošenje prijava je sreda, 23. decembar.

Seminar je besplatan i sastoji se iz dva modula od kojih svaki traje jedan radni dan, sa početkom u 10 časova. Agenda i zoom link će biti dostavljeni polaznicima seminara na e-mail.

Više o seminaru možete saznati na našem sajtu.

Izvor: CK13

Related posts

Leave a Comment