„First Level“ – emisija za najmlađe na KUVO TV-u

Drugačije, zabavne i edukativne – takve su emisije KUVO TV-a, nove regionalne gejming televizije, koje priprema mlada, ali vrlo iskusna ekipa u gejming i medijskoj industriji. Inovativni TV formati već su naišli na pozitivne reakcije publike, a jedna od mnogima omiljenih emisija je First Level – namijenjena i prilagođena djeci od 7 do 12 godina, koja je na programu svakog utorka i subote od 12 časova. 

Gejming sadržaji dostupni na internetu često su neprimjereni mlađim generacijama, a uz KUVO TV i oni najmlađi gledaoci imaju priliku da uživaju u čarima svijeta gejminga.

Maria „Beatrice“ Đurić je host emisije First Level, gdje u 50-minutnom formatu uz edukativan razgovor sa gostom igra video-igru, dočaravajući iskustvo igranja publici. Cilj im je da u samoj igri „doguraju“ što dalje i razotkriju što više gameplay-a, nivoa i trikova. U redakciji KUVO TV-a kažu kako naslove biraju razmišljajući o tome šta bi privuklo gledaoce uzrasta od 7 od 12 godina, ali i šta priliči njihovoj starosnoj dobi.

„Neki primjeri igara koje igramo su Little Nightmares, Little Big Planet, razne Lego igre, Crash Bandicoot, Cars i slično. Za sada igramo na Playstation-u i Xbox-u, a vremenom ćemo zaigrati i Nintendo Switch. Što se tiče gostiju, jednog gosta, Dušana, već znate i viđaćete ga najčešće, ali planiramo i zamjene i goste iznenađenja“ ispričala nam je Maria. 

U First Level-u saznajte sve o preprekama, boss-ovima, bug-ovima i ključnim dijelovima igre. O određenim naslovima očekuje vas serijal od nekoliko epizoda, dok će ponekad jedna emisija biti dovoljna za sve informacije o pojedinoj video-igri.
Era dostupnosti gejming informacija na internetu, necenzurisanih i neprilagođenih djeci, završava pokretanjem regionalne gejming televizije – KUVO TV. Dva puta nedjeljno u podne najmlađi mogu uživati sa Mariom i njenim gostom uz emisiju First Level na KUVO TV kanalu koji je dostupan je svim gledaocima u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Izvor: Aquarius

Related posts

Leave a Comment