Komični mjuzikl „Kis“ grupe Alice in WonderBand slavi 101. igranje!

U ovim neizvesnim vremenima i dalje je izvesno da su ljudima pozorište, muzika i umetnost potrebni. Jedna nesvakidašnja produkcija slavi mali jubilej! Predstava „Kiss“ je sjajno primljena u Evropi, regionu i Srbiji i nastavlja da privlači publiku svih godišta, gde god da se izvodi.Zato vas pozivamo da ovo igranje proslavite sa nama, 27. 11. u 19 h u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu na sceni „Pera Dobrinović“.

“To što ovaj duo proslavlja i predstavlja na bini je grandiozno. To čine toliko energičnoznalački i ubedljivo, da njihov nastup postaje krajnje zabavno i zanimljivo zadovoljstvo, koje istovremeno ide i do dubina. Stvaraju zvuk koji pokreće, pa makar bio proizveden samo trenjem ruke o ruku. To što oni nude je čista energijaritam u svom praobliku.”

Peter Kes, Süddeutsche Zeitung, Minhen

Kiss je priča o igri, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima – samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike – u savršenoj harmoniji. Posebno je zanimljivo što predstavu gledaju sve generacije, pa roditelji vode decu, ali i svoje roditelje na ovu predstavu. Predstavu je u toku tri godine videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu.
Režija: Višnja Obradović
Izvođači: Marko Dinjaški i Ana Vrbaški
Dizajn zvuka: Goran Vujičin (MrV production)
Dizajn svetla: Marko RadanovićTehničar svetla: Vid DinjaškiKostimi: Nataša Jovičić (Lutkart)
Frizura: Budislav Vlajkov (Beastic)
Produkcija: Otvoreni krug Novi Sad
Trajanje: 1 sat

Prezentacija:
http://aliceinwonderband.com/komicni-mjuzikl-kiss/
Događaj:http://aliceinwonderband.com/events/kiss-36/
Tizeri:
https://youtu.be/og3AdL0z7Johttps://youtu.be/OcGQi32pMiA

Fotografije:https://drive.google.com/file/d/1Tf4bC6NLaA9LsnBtlC8oIRf-6LO-gusJ/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1ElZSni41PRBvMezU9Sh3p2NQT5ZYMfMB/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/148giEj_JnymxMYciHs_yf60w5R_SDCi2/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1FmYieOPH0Sp8Dcy9sZ7Lp7RBUCQ5ybtI/view?usp=sharing

Izvor: Alice in WonderBand

Foto: Saša Vukićević

Related posts

Leave a Comment