Who See objavio novi singl „Idu dani“ sa Sašom iz TBF-a

Posle pivotona Montenegro kanalisanog kroz „Amo popit po pivo“ song, Who See, freško, taze, isporučuju novi singl „Idu dani“. Klasična je to balkanska priča o tri primenjena filozofa iz komšiluka, koja nas zaraznim refrenom podseća na realnost prolaznosti i koja na zabavan način obrađuje ozbiljnu temu bitisanja.  Kao gost u epizodi „Idu dani„, pojavljuje se Saša iz legendarnog splitskog kolektiva The Beat Fleet, saradnja već neko vreme priželjkivana i veoma glatko sprovedena u delo. Ovo je još jedan singl koji služi kao najava za, novi, peti, po redu, Who See album, koji se vanka očekuje tokom 2021. godine.

Saša Antić:

„Ogromna čast i zadovoljstvo mi je bilo napokon surađivati sa Who See klapom. Meštre iz Kotora pratim od samih početaka i veliki sam njihov fan. Pjesma „Idu dani“ mi je definitivno jedna od najdražih suradnji. Hvala braći na pozivu, presretan sam kako zvuči.“ Dejan Dedović :“Singl sa Jadrana, konekcija Kotora sa Splitom, pjesma sa ogromnim imenom našeg hip-hop-a, Sašom iz TBF-a. Zbog toga, sa neskrivenim zadovoljstvom puštamo novu traku „Idu dani“.

Kao i u pesmi “Idu dani” Vojislava Kostića iz istoimenog film Fadila Hadžića iz ‘70-tih, glavnim protagonistama našeg singla, vreme i život lagano prolaze dok oni ćaskaju u mestu i beskonačno analiziraju okolnosti koje ih okružuju.

Who See feat. Saša TBF – Idu dani
Beat: Mario Đorđević
Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović, Aleksandar Antić
Aranžman: Mario Đorđević, Dejan Dedović
Mix i master: Dejan Vučković

Video: Mario Đorđević i Nemanja Abazović
Cover: Mario Đorđević
Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro)
Label: Lampshade media

Izvor: Lampshade media

Related posts

Leave a Comment