Vojvođanska džungla – oda prirodi u novom spotu novosadskog sastava Majamisty TriO

Nakon što je nedavno objavio svoj treći album ORGANIC, novosadski sastav Majamisty Trio, koji čine, kontrabasista Ervin Malina, bubnjar Lav Kovač i pijanistkinja Maja Alvanović, snimio je ove jeseni spot za numeru “Jungle” sa pomenutog albuma Majamisty TriO.

“Jungle predstavlja potragu za izgubljenim rajem. Brzina života koje živimo učinila je da zaboravimo da je raj za kojim tragamo, kao i borbe koje u životu vodimo, zapravo u nama samima. Ovaj video snimljen je u prelepim kutkovima Fruške gore i naša je oda prirodi koja nas uvek vraća našem iskonskom biću.”

U videu se prepliću jezero Moharač i gusta šuma Popovice kao suprotnosti fluidnosti našeg bića i divljine našeg uma. 

Kameru i montažu potpisuje Mistyland production, režiju Maja Alvanović i Lika Al Robei, dron Marko Stepanović, a glavnu ulogu Gabriella Benak.

                                                                                                      Majamisty TriO Jungle, jezero Moharač

                                                                                              Majamisty TriOfoto: Olja Radmanović

Majamisty Trio slavi ove godine 10 godina otkako se prvi put pojavio na srpskoj i svetskoj sceni. U deceniju stala su tri objavljena albuma, Mistyland iz 2011. godine, Love iz 2014 i Organic iz 2020, brojni zapaženi nastupi na domaćim džez festivalima, sjajne recenzije i prikazi u relevantnim inostranim džez medijima, pa čak i uspešna distribucija CD-ova u dalekom Japanu i gostovanja na internacionalnim scenama, od Kijeva i Sofije, do Beča i Londona. 

Njihov koncert “Open air studio” iz 2019. godine, od nedavno je uvršten u program Internacionalne medijske mreže Stingray DJazz TV.

Spot Jungle možete pogledati na ovom linku  https://youtu.be/PNtYsGk9-E4     

                                                                                                       Majamisty TriO Jungle, jezero Moharač

Izvor:  Majamisty TriO

Related posts

Leave a Comment