Upoznajte „Zoe“ – debi EP benda „Tingo“

Bend po imenu Tingo septembra objavio je debitantski EP ‘Zoe’, pod okriljem izdavačke kuće Kontra. Na izdanju se nalazi pet autorskih pesama Tadije Teleskovića i Lazara Arsovića, snimanih u periodu od 12 meseci uz pomoć 13 prijatelja i vrhunskih muzičara sa scene. Bacite uho na svetskim audio platformama! Preslušajte EP na svim streaming servisima: https://kontra.streamlink.to/zoe 

Tingo je majdanpečko-beogradski autorski muzički sastav koga čine Tadija Telesković i Lazar Arsović. Proteklih 12 meseci vredno su krojili svoje originalne numere.  ‘Zoe’ predstavlja zbirku sačinjenu od pet pesama. One govore o odrastanju, dečaštvu, ljubavi i znatiželji; njihova muzika ne sumnja u slušaoca i odriče se skrivenih agendi. U njegovu realizaciju prste je bilo umešalo 13 prijatelja i vrhunskih muzičara, a finalni pečat podario jedan slikar i muralista.

‘Zoe’ je tek početak jedne muzičke pustolovine. Do kraja godine Tingo ne planira da stane – iza ćoška se krije još zanimljivog sadržaja koji je spreman da zagolica sve koji pogledaju u našem pravcu, te obratite pažnju na totem i dečaka kad ih sledeći put budete sreli na omiljenim mrežama.

Izvor: Kontra

Related posts

Leave a Comment