Memet predstavlja debitantski EP „After All“

Mladi beogradski DJ i producent Memet (Miroslav Vladisavljević) posle nekoliko euforičnih singlova predstavlja debitantski EP „After All“, koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. „After All“ je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Memetovom YT kanalu, a možete ga preuzeti i za „plati koliko želiš“ na bandcampu.


https://album.link/zb6TDX2HR3tzc

U poslednjih godinu dana Memet je više puta skretao pažnju na sebe autentičnim miksom elektro-house-funk-disco muzike i to singlovima „Spaced Out City“, „Fiji Mountain“, „Pressure“ i „Supplier“ (kuriozitet je da je „Spaced Out City“ našao svoje mesto i u filmu „Normalna priča“ reditelja Gordana Kičića), koji su imali zapaženi uspeh na alternativnom radio stanicama i u miksevima lokalnih didžejeva. 

Crpeći inspiraciju iz lokalne andergraund muzičke scene, kao i živopisnog noćnog života, Memet predstavlja tri nove pesme kroz “After All”. Lagani povetarac koji vas njiše uz zalazak sunca na obali reke je adekvatan opis raspoloženja u koje vas “After All” smešta, a pesme su dovoljno nenametljive da će vam se prirodno nametnuti na plejliste za kuliranje.


„After All“ čine „Runnin'“, „68%“ i „Body Language“. Memet je autor muzike i producent, a miks i mastering uradio je Mihajno Đorović (Summer Deaths). Fantastični kolažni omot za EP napravio je Igor Milanović Dimis.

www.facebook.com/memetmusic/ 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLmZz5AIZteO9b54cit7nXp_S1Ggsl603H

https://memet.bandcamp.com/album/after-all-ephttps://album.link/zb6TDX2HR3tzc

Izvor: Pop Depresija

Related posts

Leave a Comment