Otvoren drugi krug konkursa za Studije budućnosti

Beogradska otvorena škola usled velikog interesovanja otvara drugi krug konkursa za upis nove generacije studenata i poziva te da se prijaviš na jednogodišnji obrazovni program Studije budućnosti. Konkurs je otvoren do srede, 2. septembra do 23:59h.

Program je namenjen studentima koji će u oktobru 2020. godine biti četvrta godina osnovnih studija, apsolventi ili studenti master studija, starosti do 27 godina, prirodnih, tehničko-tehnoloških i društveno-humanističkih fakulteta, svih univerziteta u Beogradu.

Program Studije budućnosti je jednogodišnji program neformalnog obrazovanja koji se temelji na multidisciplinarnim modulima znanja i veština, Alumni2Students programu mentorstva, programu stažiranja i izradi završnog projekta.

Cilj programa je da odabrane studente na inovativan način upozna sa trendovima i izazovima pred kojima se nalazi savremeni svet. Studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice i neformalna druženja otkrivaju trendove budućnosti u savremenom svetu, sa ciljem da postanu nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

Izbor studenata za Studije budućnosti odvija se u 3 faze:

  • Prijavljivanje kandidata 
  • Testiranje
  • Intervju i konačan izbor

Detaljnije o svim fazama prijave, ali i o ostalim važnim informacijama možete pogledati OVDE.

U cilju promocije programa, u utorak, 25. avgusta u 18.00 časova organizujemo onlajn info dan, a zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem mejla upis2020@bos.rs.  

Izvor: Beogradska otvorena škola

Related posts

Leave a Comment