KUVO TV organizuje turnir u Valorant-u „Show Your Valor“

Gejmeri, vreme je da „branite svoju čast“! A prilika vas čeka na predstojećem „Show Your Valor“ turniru koji organizuje KUVO TV. Svi zainteresovani petočlani Valorant timovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije već sada se mogu prijaviti za nadmetanje u kojem će pokazati svoje gejmersko umeće u jednoj od najpopularnijih igara današnjice.

Turnir „Show Your Valor“ biće održan u online formatu tokom septembra i oktobra, sa nagradnim fondom od 5.500 evra za osam najboljih timova. Kvalifikacione runde zakazane su za drugu polovinu septembra, kada će prijavljeni timovi imati priliku da se dokažu, izbore mesto među osam najboljih i tako osvoje nagradu.


Najboljih osam timova iz kvalifikacionog dela takmičenja nadmetaće se tokom četiri sedmice u sklopu grupne faze, a četiri najbolja tima će odlučiti o šampionskoj tituli u play off-u. Svi koji uđu u grupnu fazu takmičenja zasigurno dobijaju nagradu čija visina zavisi od osvojenog mesta:

  1. mesto – 2.000 evra
  2. mesto – 1.250 evra
  3. mesto – 750 evra 
  4. mesto – 500 evra

5 – 8. mesta – 250 evra

Najveći turnir u Valorant igri na Balkanu dolazi kao uvertira pred lansiranje regionalnog projekta koji će objediniti gejming i televiziju, pod nazivom KUVO TV

Valorant je najnoviji naslov Riot Games-a, izdavača globalno popularne igre League of Legends. Samo testiranje Valorant-a sa gotovo dva miliona gledalaca dobilo je titulu drugog najgledanijeg događaja na platformi Twitch. Igra je izuzetno popularna i u našoj regiji, te privlači gejmere svih generacija. Želeli smo da pružimo priliku timovima da se dokažu i osvoje vredne nagrade. Naravno, tu je i prestižna titula najboljeg regionalnog tima, ali i mogućnost za sve buduće esportiste da pokažu svoj talenat“, izjavio je Miloš Španović, urednik esport redakcije KUVO TV-a.

Za učešće je potreban petočlani tim, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem upitnika na web-sajtu KUVO TV-a. Sve dodatne informacije o „Show Your Valor“ turniru čekaju vas na Facebook, Instagram i Discord stranicama KUVO TV-a.

Izvor: Aquarius

Related posts

Leave a Comment