Jana Vuković izdala novi hit „Vrati mi vreme“

Jana Vuković, elektro-pop kantautorka iz Beograda, izdala je svoj treći singl pod nazivom “Vrati mi vreme” u saradnji sa izdavačkom kućom “Kontra”. Ovaj singl je deo EP izdanja “Krila od papira” koji će se naći na svim streaming servisima u petak 21.08.. Kako su sve pesme na predstojećem debi izdanju povezane, “Vrati mi vreme” je nastavak singla “Slaži” i prati tematiku neuzvraćene ljubavi.

Singl i spot možete pronaći ovde: https://kontra.fanlink.to/vratimivreme 

Na spotu je radio veliki broj mladih ljudi sa Fakulteta dramskih umetnosti sa kojima je Jana realizovala svoj prvi spot. Režiju su radili Milica Cimi Drinić, koja je ujedno i direktor fotografije i Andrija Ilić Prša, za produkciju je bila zadužena Anđela Zebić, scenografiju Iva Ilić, kostim Lara Popović i šminku Nataša Rajaković. U glavnim ulogama našle su se Maša Đorđević, Srna Đenadić, Mina Sovtić i Zorana Gogić.

Svoju prvu autorsku pesmu i spot Jana je izdala 2018. godine u saradnji sa Fakultetom dramskih umetnosti na kome je diplomirala na smeru Snimanje i dizajn zvuka. Nakon osnovnih studija nastavlja da se usavršava u Holandiji na master studijama i smeru Music Design. Tamo je snimila i producirala svoje prvo EP izdanje “Krila od papira”. Svi tekstovi pesama koje se nalaze na EP izdanju su priče iz njenog života i njen glavni izvor inspiracije su odnosi sa ljudima koji je okružuju pa ovo izdanje predstavlja neku vrstu Janinog dnevnika. Od septembra 2020. godine počeće da radi na svom debi album u Holandiji. 

Izvor: Kontra

Related posts

Leave a Comment