Bend „Cotton Pickers“ u nastavku serijala „Monday Blues“

MONDAY BLUES #39: COTTON PICKERS

Ponedeljak, 06. jul 2020. u 20:00

Dom omladine Beograda // Plato Milana Mladenovića

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda,  prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, nastupili su brojni domaći bluz izvođači. Ovog ponedeljka na Platou Milana Mladenovića nastupiće sastav COTTON PICKERS.COTTON PICKERS pripada grupi koncertno veoma aktivnih bluz rok sastava. Mnogobrojni samostalni i nastupi na festivalima u Srbiji i inostranstvu bili su odlična prilika da bend stekne i opravda reputaciju vrhunskog koncertnog benda: Mikser House sa ANOM POPOVIĆ, Beograd 2017; BEER FEST, Beograd 2015; Dom omladine Beograda sa MY BABY, Beograd 2016; Dom omladine Beograda sa DELTA MOON, Beograd 2016; Blues festival podrška NORMAN BIKER GB, Dom omladine Beograda 2015; Blues Museum, Slovakia / Bratislava 2015; Myndia blues/rock fest, Veliko Trnovo, Bugarska 2019; In Wires Blues & Rock Festival sa Bernard Allison, 2019 Užice.

Prvo mesto na četrdeset petoj ZAJEČARSKOJ GITARIJADI osvojili su 2011. godine, a 2012. su objavili debi album po imenu “Slaughterhouse Blues“, na kome se našlo deset numera. Postignut je dogovor sa Beogradskim Long Play Records-om, izdavačem koji je stavio svoj potpis na izdanje. Odmah nakon objavljivanja albuma, Cotton Pickers su dobili i značajnu nagradu Radio Beograda i Radio Beograda 202, za najbolji debitanski debitantski album 2012. po glasovima slušalaca Radia Beograda 202.

Ukoliko volite energičan bluz rok, Cotton Pickers su pravi izbor za vas! Pored numera sa albuma “Slaughterhouse Blues”, na Monday Blues koncertu odsviraće i nekoliko novih numera koje će se naći na novom albumu na kojem već uveliko rade.

Pozivamo sve ljubitelje muzike na ugodno druženje, ponedeljkom uveče na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda. Dođite i postanite deo ovog unikatnog bluz iskustva!https://www.youtube.com/watch?v=QqP01MmHjiM
https://www.youtube.com/watch?v=SzbkYTDhExI
https://www.youtube.com/watch?v=0KmHDwSERec

***Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Izvor: Dom omladine Beograda

Related posts

Leave a Comment