Alice in WonderBand u maju

Svi umetnički sadržaji u svetu su onlajn, pa su to i koncert, predstava i radionice Alice in WonderBand, muzičke i pozorišne trupe koja se bavi telesnom muzikom.
Kućni onlajn koncert Alice in WonderBand i predstava „Kiss“ se emituju na YouTube kanalu od četvrtka, 30. aprila u 18 h do četvrtka, 7. maja u 23.59 h. Grupa Alice in WonderBand je sa predstavom i koncertom gostovala u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Turskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i na mnogim scenama u Srbiji.

Radionice ritma za decu „Detlići“ su takođe onlajn na YouTube kanalu Alice in WonderBand. Svakog vikenda, subotom i nedeljom, dve nove radionice osvanu na ovoj adresi i obraduju decu od predškolskog uzrasta do 12 godina, kao i one koji se igraju sa njima. U pitanju su pesme/brzlice/tapšalice, koje razvijaju i muzičke sposobnosti, ali i dikciju, koordinaciju pokreta, koncentraciju, pamćenje.
Pronađite više informacija na sajtu Alice in WonderBand:
http://aliceinwonderband.com/alice-in-wonderband-onlajn/http://aliceinwonderband.com/events/koncert-alice-in-wonderband-rika-taka/http://aliceinwonderband.com/events/kiss-onlajn/http://aliceinwonderband.com/events/onlajn-radionica-detlici-2/

Izvor: Alice in WonderBand

Related posts

Leave a Comment