Aktivnosti Alice in WonderBand-a u martu 2020.

MUZIKA
Novi spot za pesmu „Ergen dedo“ je izašao na Youtube kanalu Alice in WonderBand. U pitanju je autorski rad Gorana Vujičina, koji je osmislio, režirao i montirao spot, a takođe i snimio i producirao pesmu u studiju MrV production.
https://youtu.be/uGaISGe8k7k
Pročitajte odjek koncerta koji se održao u Požegi. Tekst je napisao Milan Zlatković, vođa požarevačke grupe „Altritmik“, koja se takođe bavi negovanjem telesne muzike u Srbiji.
http://aliceinwonderband.com/koncert-awb-u-pozegi/https://youtu.be/bT9TICKAIc0
TEATAR

Premijera predstave za decu „Cvrčak i Mrav na rođendanu“ 12. marta u Pozorištu Bečej!
http://aliceinwonderband.com/events/cvrcak-i-mrav-na-rodjendanu/
Predstava „Kiss“ gostovaće u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Narodnom pozorištu Sombor i Kulturnom centru Pančeva. Takođe ćemo izvesti predstavu „Kiss“ u okviru programa međuskupštine Nezavisne kulturne scene Srbije u Magacinu u Beogradu.

Bilo je sjajno u Samoboru na prvom izdanju Kay Boo Too festivala, gde smo izvodili „Kiss“ pred raznorodnom pubikom.

RADIONICE

Mart je u znaku školice ritma za decu „Detlići“ u Novosadskom dečijem kulturnom centru i prezentacije koju ćemo održati na dečijem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu. Pozivamo decu da povedu roditelje i pridruže nam se na razgovoru i ritmičkim igrama 20. marta.
https://youtu.be/vafmH-pQyb4
Radionica u Zagrebu u organizaciji udruge POKAZ je bila sjajna! Raznorodna grupa od dvadesetak ljudi nam se pridružila na jednodnevnoj radionici. U toku 5 sati smo istraživali mogućnosti glasa i tela i naučili osnove telesne muzike, kao i aranžman za pesmu „Daire“ grupe Smak.

Najavljujemo seriju besplatnih radionica aprilu i maju u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu za tinejdžere i mlade. Projekat je podržan od strane Gradske uprave grada Beograda.

Izvor: Alice in WonderBand

Foto: Georg Tedeschi

Related posts

Leave a Comment