Kišobran otvara sezonu ekoloških žurki!

Subota 1. februar, 23h – klub Drugstore

Kišobran otvara sezonu 2020. u znaku ekologije i u saradnji sa Tuborgom izbacuje iz upotrebe jednokratnu plastiku na svojim žurkama, a uvodi posebne čaše za višekratnu upotrebu. Prošlu godinu obeležile su neke od najvećih ekoloških katastrofa u poslednje vreme koje nas podsećaju na to koliko moramo da se trudimo da našoj planeti nanosimo što manje štete i inicijativa Kišobrana i Tuborga je samo mali korak i pokušaj da se nešto promeni.

Kišobran žurka održava se u subotu 1. februara u prostoru kluba Drugstor, a od gostiju ovaj put će se pojaviti Identified Patient, jedan od  najaktivnijih i najperspektivnijih holandskih producenata trenutno. Identified Patient izdaje za Dekmantel i Pinkman etikete, a ovo mu je drugi nastup u Srbiji. Njegov Boiler room nastup sa Dekmantel festivala 2018. je zapalio internet i nalazi se na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=1Q6Ew7z5S2c

Sa njim u Black Room dolaze Stevie Whisper i Vitanov, predvodnici YES kolektiva koji su dobro poznati svim redovnim ljubiteljima klabinga u Beogradu. Yes pravi redovne klupske večeri u Dragstoru, funkcioniše kao buking agencija i izdavačka kuća. 

U Ice Cream Booth-u, pored već standardnih gostiju Kišobran žurke – DJ dvojca Disko buvljak, čućete i Didozis, koja pušta najsvežiji regeton, afrobit i denshol!

U velikoj sobi su kao i uvek  Kišobran didžejevi sa punokrvnim Kišobran DJ setom!

Karte su u pretprodaji u kafeu Zaokret, Cetinjska 15 po ceni od 300 dinara, na ulazu u Drugstor cena karte će biti 500 dinara.

Linkovi:

FB event: https://www.facebook.com/events/837840199995908/

https://soundcloud.com/identified-patient

https://yesmeansmaybe.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/yesbelgrade

https://www.mixcloud.com/diskobuvljak/

https://www.facebook.com/kisobranorg/

www.kisobran.org

Izvor: Kišobran

Related posts

Leave a Comment