Izlozba radova „Beograd u kakvom zelim da zivim – Ulice buducnosti „

Saopštenje o rezultatima konkursa na temu BEOGRAD U KAKVOM ŽELIM DA ŽIVIM – ULICE BUDUĆNOSTI – u organizaciji CEP – Centar za planiranje urbanog razvoja, Ces.TRA i Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda.

Na osnovu javnog konkursa žiri u sastavu Marko Stojčić, Branimir Stanić, Gordana Marković, Ljubina Stefanović-Tasić i Jasna Stojiljković-Milić objavljuje rezultate konkursa.

Prvu nagradu, električni bicikl je osvojio Nikola Stojanovski student četvrte godine Saobraćajnog fakulteta. Druga nagrada je pripala udruženju građana Ulice za bicikliste, a nagrada je 4 gradska bicikla. Treća nagrada, električni trotinet je osvojila Tijana Žišić, student prve godine master studija Arhitektonskog fakulteta. Četvrta nagrada, škola ronjenja pripada Marijani Marković.

Zahvaljujemo se svim autorima koji su učestvovali na konkursu, a pobednicima čestitamo. Svi pristigli radovi biće prikazani na javnoj izložbi u Nacionalnoj galeriji Beograd, Dositejeva 1, Beograd. Svečano proglašenje nagrađenih radova i uručenje nagrada obaviće se u sredu 15. januara 2020. godine u 19:00 časova. Pozivamo Vas da dođete i ulepšate ovaj događaj.

web: www.bgsaobracaj.rs
FB: Plan održive urbane mobilnosti Poum-Sump

Izvor: Nacionalna galerija

Related posts

Leave a Comment