Humanitarni praznični koncert u KC Zrenjanina

Subota 21. decembar u 19 časova

„Praznične horske čarolije”

Božićno-novogodišnji humanitarni koncert

Horskog festivala „Slobodan Bursać”

Barokna sala Gradske kuće

        Tradicionalni novogodišnji humanitarni koncert „Praznične horske čarolije” biće održan u subotu 21. decembra u Baroknoj sali Gradske kuće sa početkom u 19 časova. Na programu su dečije pesme novogodišnjeg i božićnog karaktera.

        Koncert se održava u okviru promotivnih aktivnosti sedmog Horskog festivala „Slobodan Bursać“ koji će biti održan početkom juna 2020. godine.

 Na koncertu će nam se ovog puta predstaviti:

 1. Muzička škola „Aleksić” – Zrenjanin

 2. Hor muzičkog zabavišta „Sanjalice” udruženja „Kolegijum” – dirigent Sanja Popović

 3. Gradski dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina – dirigent Senka Milisavljević

 4. Dečiji hor „Prepodobni Rafailo Banatski” – dirigent Jana Drašković

         Ulaznice za ovaj koncert su slatkiši i slane grickalice od kojih će biti napravljeni paketići namenjeni deci uzrasta od tri do šest godina sa smetnjama u razvoju, koja su polaznici Osnovne i srednje škole „9. maj”  iz Zrenjanina. Ukoliko je neko u mogućnosti da donira i igračke za decu, sve što se prikupi biće donirano ovoj školi.

        U ponedeljak, 23. decembra biće organizovana podela paketića a tom prilikom će CEKOM – Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju izvesti novogodišnju predstavu za decu u školi.

       Organizatori programa su Kulturni centar Zrenjanina i  KulturKick Creative Productions, a sponzor manifestacije je Trgovinski lanac PerSu.

Izvor: KC Zrenjanina

Related posts

Leave a Comment