Predstava „Državni posao – Velika reforma“ uskoro u KC Zrenjanina

Hit predstava „Državni posao – Velika reforma“ biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanina u petak, 29. novembra. Karte se prodaju od petka, 8. novembra na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 dinara.

DRŽAVNI POSAO – VELIKA REFORMA

–       Karte u prodaji na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina

Pozorišna predstava DRŽAVNI POSAO “Velika reforma” biće izvedena na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 29. novembra.

Popularni novosadski trio nastupa sa novom predstavom pod nazivom “Velika reforma”. U ovoj predstavi saznaće se, uz mnogo smeha i zabave, šta je snašlo arhivatore na pragu promena i tranzicije u novo evropsko društvo, i kako su oni reagovali na promene.

Novu predstavu je, kao i prethodnu režirao je Petar Jovanović, dok je scenografiju radila Vladislava Munić. Autori teksta su sami glumci, Nikola ŠkorićDimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković. Produkcija Gane muzička radionica – GMR.

Predstava počinje u 20 časova a karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i subotom od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1000 dinara.

Dodatne informacije o prodaji karata: 023/566-712.

Izvor: Kulturni centar Zrenjanina

Related posts

Leave a Comment