Novembar 2019. u Zvezdara teatru

Spremili smo repertoar za novembar!
Prodaja ulaznica počinje danas u 11 časova.

Mesec počinjemo predstavom Osama – Kasaba u Njujorku, koja je nastala prema romanu Vladimira Kecmnovića u dramatizciji Koste Peševskog i Darka Bajića, koji je i reditelj. U predstavi igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Ova emotivna i duhovita predstava, koju možete pogledati 4, 13. i 16. novembra, će vas povesti na putovanje kroz sećanja, strahove i nade.

U tri termina igraće se i predstava Feliks. Možete je pogledati 14, 23. i 29. novembra. Ova najnovija predstava Zvezdara teatra u osnovi ima istiniti događaj, pretočen u veoma uzbudljivu i poučnu dramu o prevari. Glumačku ekipu čine Milutin Mima Karadžić, Filip Hajduković, Marko Gvero, Andrijana Oliverić, Mina Gligorić, Nikola Cvetković / Relja Janković.


Predstava Ljubav u Savamali je na repertoaru 12, 22 i 24. novembra. Priča o Romeu i Juliji iz Savamale, kako ju je predstavio pisac komada Ivan Lalić, je melodrama koja istražuje jednu veoma važnu temu -migrantsku krizu. Reditelj predstave je Darijan Mihajlović, a glumačku ekipu čine Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

Možete pogledati i predstave Klaustrofobična komedija, Bajka o pozorištu, Voz, Suze su OK

U goste nam dolaze i dve predstave Jednočinke, A.P. Čehova u izvođenju Milanovačkog pozorišta i Doktor Šuster, Dušana Kovačevića, gostovanje Regionalnog kulturno – umetničkog centra iz Koče, Albanija.

U foajeu pozorišta možete pogledati izložbu Preko scene do zvezda koju čine portreti velikana koji su uveličali istoriju Zvazdara teatra. Ovom izložbom je obeleženo 35 godina Zvezdara teatra i početak sezone.

Pratite naš sajt i društvene mreže Facebook i Instagram za više informacija.

Izvor: Zvezdara teatar

Related posts

Leave a Comment