Večeras svečano zatvaranje 53. Bitefa

Večeras će biti zatvoren još jedan uspešan Bitef. Juče je bio poslednji takmičarski dan Bitefa, kada su se publici predstavile predstave „Pozvani“ i „Retke ptice“. Večeras nas očekuje završni dan festivala, dodela nagrada i spektakularno zatvaranje u Bitef gradu, u hangarima Luke Beograd. Bitef svojoj publici poklanja koncert Beti Đorđević i svi su pozvani da počnu ljubav iz početka uz njen čuveni šlager. Ispratićemo 53. Bitef uz ljubavne melodije koje će nakon koncerta pažljivo birati DJ Miss Millie, a publika će dobiti prilike da bude deo čuvenih After Ten žurki Bitefa. Ne propustite najbolju žurku u gradu koja obeležava početak nove pozorišne sezone u večeras od 21.30h u Luci Beograd.

U okviru čuvenih After Ten žurki, u četvrtak večeras od 21:30č međunarodni žiri koji ove godine čine Olga Dimitrijević – spisateljica i performerka, Ersan Mondtag – reditelj iz Nemačke, Sanja Mitrović – pozorišna rediteljka, izvođačica i predavačica iz Belgije, Doroti Čanski – pozorišna kritičarka i profesorka studija pozorišta na Teksaškom univerzitetu i profesorka emeritus sa Sorbone Kristin Amon-Sirežol, kao predsednica žirija proglasiće tradicionalne nagrade i to Gran Prix Mira Trailović za najbolju predstavu u celini, specijalnu nagradu Jovan Ćirilov, nagradu publike koju će dodeliti Radislav Kričak, menadžer za komunikacije I&F Grupe. Odluku ko je dobitnik nagrade za najbolju režiju objaviće Politikin Žiri u sastavu Gordane Popović, Ane Tasić i Milana Neškovića.

Nakon proglašenja pobednika, očekuje nas dugo očekivani koncert Beti Đorđević, koji će zaokružiti ovogodišnji koncept Bitefa i bar na trenutak nam uliti osećaj nade i zajedništva koji smo na Bitefu gradili tokom devet dana. Videli smo kako se današnje društvo urušava, razmišljali o tome kako možemo da doprinesemo stvarnju boljeg sveta, a uz Beti ćemo Početi ljubav iz početka pre svega sa sobom i nama dragima, na samooj obali Dunava u Bitef Gradu!

Nakon koncerta uživaćemo uz ljubavne melodije DJ Miss Millie, koja će zadržati pozitivnu festivalsku atmosferu koju smo svi zajedno razvijali. 

Zaokret je pripremio osveženje na svojim šankovima unutar Bitef grada, a kao i svih prethodnih dana moći ćete da uživate u degustaciji novog proizvoda naših partnera – Carnex vege humusa, kao i u proizvodima Pica Fabrike, Dorian Grey, Agi Pasta Away, The Saint, RO i Vegessence, Shweppes. Osim toga,  partner Telekom Srbija spremio je razne zanimljivosti.

Vidimo se u na svečanom zatvaranju 53. Bitefa u Bitef gradu u Luci Beograd! Ulaz na dodelu nagrada, završni koncert Beti Đorđević i Bitef žurku je slobodan. 

Izvor: Bitef

Related posts

Leave a Comment