Počinje prodaja ulaznica za novu sezonu u Zvezdara teatru

U ponedeljak 23.9. tačno u 10 časova počinje prodaja ulaznica za predstave sa oktobarskog repertoara.

Nova sezona počinje 8. oktobra na 35. rođendan pozorišta! Ovaj datum tradicionalno označava početak sezone, a izabran je zbog prve predstave Zvezdara teatra „Mrešćenje šarana“ koja je premijerno izvedena 8. oktobra 1984. godine, kada je pozorište zvanično otvoreno.
Obzirom na to da ove godine obeleževao jubilej, 35 godina postojanja, odlučili smo da pripremimo specijalan poklon za naše vršnjake. Svako ko je rođen 8. oktobra 1984. godine uz kupovinu najmanje dve ulaznice za oktobarski repertoar dobija još dve ulaznice na poklon i paket iznenađenja.

I u narednoj sezoni ćete moći da uživate u već poznatim predstavama Zvezdara teatra „Osama-Kasaba u Njujorku“, „Feliks“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Korešpodencija“, „Klaustrofobična komedija“ i mnogim drugim, koje su publiku oduševile u prethodnim sezonama. I u narednom periodu očekujemo nove premijere i nove uspešne naslove. Nastavićemo da na našem sajtu i društvenim mrežama sa vama delimo zanimljive priče iz pozorišta i da vam prenosimo čaroliju koja nastaje u Zvezdara teatru.

Hvala što ste deo galaksije legendarnih trenutaka!

Izvor: Zvezdara teatar

Related posts

Leave a Comment