Poziv za učešće u radionici „Muzej realne istorije“

Poziv na učešće na radionici Muzeja realne istorije: umetnici Abduljabbar Alsuhili (Švedska) i Omar Abi Azar (Liban) će voditi trosatnu radionicu pre otvaranja izložbe 18. septembra, od 14 do 17h u Paviljonu Centra za kulturnu dekontaminaciju.

Kroz kreativno pisanje i pozorišne vežbe, učesnici ove radionice će iskusiti proces stvaranja koji je doveo do nastanka izložbe „Muzeja realne istorije“ koji gostuje u Beogradu kao deo projekta Granica povrede / Borderline Offensive (http://borderlineoffensive.eu/).

Ako želite da učestvujete u ovom fantastičnom procesu, a da se usput i malo zezate, povedite sa sobom i vašu omiljenu teoriju zavere (svi, uostalom, znamo da je Elvis i dalje živ – I just can’t help believin’… kao i da je Mark Zugerberg reptil).

Tokom ove trosatne radionice, kroz kreativno pisanje, učesnici će sročiti lažna/autobiografska svedočenja: spoj realnog ličnog života, teorija zavere i stvarnih činjenica. Učesnici koji to žele mogu podeliti rezultate radionice tokom otvaranja izložbe.

Prijavite se što pre, znate da se bliži smak sveta u petak…

Kontakt i prijave do 17. septembra na bjankagabric@gmail.com

Izvor; Centar za kulturnu dekontaminaciju

Related posts

Leave a Comment