Uskoro počinje ciklus radionica „Psihologija laganja“

Institut za bihejvioralnu forenziku „Valentis“ priprema ciklus radionica i edukativnih programa, koji sadrži pažljivo odabrana znanja i alate koji su primenljivi kako u poslovnom svetu, tako i u svakodnevnom životu. Edukativni program: „Psihologija laganja“ biće održan za zainteresovane polaznike u Novom Sadu 23. i 24. marta, Beogradu 6. i 7. aprila i Zagrebu 13. i 14. aprila 2019.

Predavači i autori programa „Psihologija laganja“ su dr Boris Đurović, kriminalistički psiholog i poligrafski ispitivač i Mirko Zorić, direktor Instituta za bihejvioralnu forenziku „Valentis“ i TA Praktičar.

Početni nivo najavljenog programa sadrži osnovne tehnike bihejvioralne analize komunikacije, uključujući i analizu konkretnih situacija iz prakse u kojima će polaznici imati priliku da primene naučeno.

Predavači edukativnim programima pružaju savremene, pouzdane i praktično upotrebljive metode, kao i sredstva za razumevanje svih dostupnih signala u cilju prepoznavanja laži i obmane. U pitanju je multidisciplinarni pristup procene verodostojnosti iskaza sagovornika koji je usmeren ka otkrivanju istine i prevenciji prevare.

Edukacije su namenjene svim zainteresovanim pojedincima i kompanijama koje žele da steknu konkretna znanja i tehnike koje su neophodne u procesu komunikacije i detekcije laži i obmane. Polaznici su nakon treninga u potpunosti osposobljeni za samostalno sprovođenje bihejvioralno-forenzičke analize. Trening je zasnovan na realnim studijama slučaja kao i sticanju i uvežbavanju konkretnih veština neophodnih za kompetentno planiranje i izvođenje uspešne procene. Institut za bihejvioralnu forenziku svojim inovativnim radom i posvećenim i temeljnim pristupom polaznicima promovišu vrednosti usmerene ka razvoju i unapređenju pojedinca, timova i kompanija.

Više o radionicama, ceni i institutu „Valentis“ možete pročitati na sajtu psihologijalaganja.rs.Svi zainteresovani mogu se prijaviti za radionicu preko sajta psihologijalaganja.rs. Kontakt: +381 62 350 52, email: office@psihologijalaganja.rs.

Izvor: Časopis KULT 

Related posts

Leave a Comment