„Pet Oskar“ u galeriji Božiarca

– Crveni tepih za vaše kućne ljubimce –

Pozivamo vas na ‘’Pet Oskar’’ u galeriji Božidarca u petak, 15. marta sa početkom u 19 časova. Cilj je širenje radosti kod ljubimaca i ljudi koji ih vole. Na događaju će biti prikazani posebno odabrani klipovi, trejleri i drugi video sadržaj ljubimaca koji su postali influenseri u digitalnom svetu. Takođe organizovan je i poseban deo sa crvenim tepihom gde će moći da poziraju ispred profesionalnog fotografa, a vlasnici kasnije da dobiju portrete kao uspomenu. Zamoli bismo vas da ljubimca prijavite za fotografisanje na sajtu Božidarca.

Kao društvo, razvili smo svest da razmišljamo o našim kućnim ljubimcima kao našoj deci, podižu nam endorfine i čine nas srećnim. Oni su postali važan deo naših života i zbog im dajemo prostor da uživaju i da se zabave zajedno sa nama ovog petka.  

“Pet Oskar” će označiti i početak uvođenja pet friendly odluke u Božidarcu nakon što je i osnivač ustanove gradska opština Vračar takođe omogućila da ponosni vlasnici sa svojim ljubimcima mogu ući u prostorije opštine, a od sada i u galerijski i koncertni prostor Božidarca. Opština Vračar ima najveći broj vlasničkih pasa i prva je u Beogradu pokrenula ovu inicijativu i sprovela u praksi.

U ovoj godini nastavićemo i energično da  promovišemo „usvoji, ne kupuj“ kako bismo kao društvo smanjili broj napuštenih pasa. Obucite svoju kucu ili macu za crveni tepih i pravac Božidarac.

Izvor: Božidarac

Related posts

Leave a Comment